Wat doen we?

Logo’s en Huisstijlen

Een logo en huisstijl maken een bedrijf herkenbaar, het ontwerp bepaalt het gezicht van het bedrijf. Een eerste indruk is daarom belangrijker dan ooit.

Folders en Brochures

Wilt u een folder of brochure laten ontwerpen? Wij kunnen voor u creatieve oplossingen vinden die goed aansluiten bij de bestaande uitingen van uw bedrijf.

Websites en Webdesign

Digitale media zijn niet meer weg te denken. Een gebruiksvriendelijke en professionele website of webshop is daarom een must. Het is tenslotte uw digitale visitekaartje!

Verpakkingen

Een goede verpakking kan een merk en product een enorme boost geven in naamsbekendheid en verkoop. Hierbij staat imago, innovatie en klantbeleving centraal.

Print- en Drukwerk

Naast digitale promotie blijft drukwerk nog steeds zéér belangrijk. Design, content en ontwerp moeten aantrekkelijk zijn en goed aansluiten op de visie van uw bedrijf.

Teksten en Reclame

Klanten, nieuwe en bestaande, bereik je door slim en consequent te communiceren. Vanuit een sterk concept, een slim marketingidee en met sterke teksten.

Steenbergen Ontwerp Studio in Gouda is hét reclamebureau voor grafische vormgeving!

Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, folders, brochures, verpakkingen en websites voor diverse bedrijven en merken. Onze grafisch ontwerpers staan altijd voor u klaar!

Gezien worden

Dat is wat u wilt! Door onze persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen bent u hiervoor bij ons op de juiste plek. Daarom zijn wij hét full service reclamebureau uit Gouda!