Website en Webdesign

Is uw website toe aan een opfrisbeurt?

Of heeft u nog helemaal geen website?

Ook voor een compleet nieuw webdesign kunt u bij ons terecht!

website design gouda

Website of Webdesign laten ontwerpen?

Digitale media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Een professionele en responsive website is daarom een must. Het is tenslotte uw digitale visitekaartje!

Uw bezoekers willen maar een ding; snel vinden wat ze zoeken. Een gebruiksvriendelijke en betrouwbare site is daarom essentieel. In ons ontwerp houden we hier altijd rekening mee. Daarnaast werken wij met een professioneel en veilig CMS-systeem. Hiermee kunt u uw website of webshop snel en gemakkelijk zelf beheren.

Zoekmachine optimalisatie

Maak uw website beter vindbaar! Met onze zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat uw website sneller gevonden wordt en hoog scoort in Google.

Bekijk een overzicht van enkele websites die wij hebben gerealiseerd.

Website laten maken?

Heeft u een nieuwe website of webshop nodig? Of een mobiele website? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van een professioneel webdesign. Wij bieden de hoogste kwaliteit tegen een betaalbaar tarief.

Heeft u interesse of wilt u een offerte aanvragen? Onze ontwerpers staan altijd voor u klaar! Mail ons of bel (0182) 76 90 17.

Is uw website al responsive?
Werkt uw website prettig op smartphones en tablets?
Wij maken websites die zijn geoptimaliseerd voor mobiele gebruikers!

responsive website gouda

Mobiele Website

Mobiele websites zijn de standaard geworden. Tegenwoordig kunnen we niet meer onder het massale gebruik van smartphones en tablets uit. Daarom is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is voor mobiele bezoekers.

Responsive

Wij maken websites met een flexibele vormgeving (responsive), zodat de bezoeker altijd de meest optimale website ervaring ondervindt. Gebruiksgemak staat hierbij vooraan, mobiele bezoekers surfen immers via het touchscreen en niet met de ouderwetse muis. Een responsive website is daarom een must!

Bekijk enkele responsive websites die wij hebben gerealiseerd.

De voordelen van een responsive website:

• Een optimale gebruikerservaring
• Gebruiksgemak staat voorop
• Betere vindbaarheid

WordPress is de toekomst!

Eén compleet CMS met oneindig veel uitbreidmogelijkheden!

WordPress is SEO-vriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

goedkoop wordpress website

Gebruiksvriendelijke Website

WordPress is een open source blog programma en content management system (CMS). In de begin jaren was WordPress vooral populair onder bloggers, maar tegenwoordig gebruiken ook grote bedrijven zoals eBay, Samsung en CNN het WordPress CMS. Een belangrijk aspect waardoor WordPress zo populair is is door het feit dat er enorm veel plugins voor handen zijn.

Vormgeving en bouw

In WordPress maken we gebruik van thema’s welke in grove lijnen de layout bepalen. Dit thema gaan wij vervolgens naar de wensen van onze klant aanpassen, zodat deze naadloos aansluit op de bestaande huisstijl. Wij bieden ook de optie voor maandelijks onderhoud aan uw website, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

De voordelen van WordPress:

• WordPress is open source en gratis
• SEO-vriendelijk
• Veilig en betrouwbaar
• Gebruiksvriendelijk
• Zelf wijzigingen uitvoeren
• Oneindig veel mogelijkheden
• Maandelijks onderhoud