Wie zijn wij?

Steenbergen Ontwerp Studio is een bureau dat zich specialiseert in het ontwerpen van: logo’s, huisstijlen, folders, periodieken, boeken, advertenties, verpakkingen, fotografie, websites en alles wat daar tussen zit.

Samen met onze opdrachtgever werken we aan een krachtige, heldere en onderscheidende stijl. Wij streven hierin altijd naar de hoogste kwaliteit, tegen betaalbare tarieven. Onze werkzaamheden omvatten het gehele ontwerptraject van idee tot eindresultaat:

1. Conceptontwikkeling
2. Creatief ontwerp
3. Tekstredactie / copywriting
4. Fotografie / illustratie
5. Realisatie en productie.

Als grafisch ontwerpbureau onderscheiden wij ons van de rest door onze persoonlijke aanpak en aandacht voor de wensen van de klant. U overlegt rechtstreeks met de ontwerper.

Bekijk hier een greep uit onze referenties.

Tjeerd Steenbergen

Functie: Eigenaar & Ontwerper
Woonplaats: Gouda
Interesses: Muziek, vormgeving, Apple, kunst en games.

Bianca Steenbergen

Functie: Eigenaar & Account Executive
Woonplaats: Gouda
Interesses: Mode, muziek, eten en drinken, genieten van het leven!

Steenbergen Ontwerp Studio is hét full service reclamebureau uit Gouda voor grafische vormgeving, ontwerp en design!

Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, folders, brochures, verpakkingen, magazines, tijdschriften, advertenties, boeken, flyers, posters en beursmateriaal. Maar ook complete responsive websites voor diverse bedrijven en merken. Als grafisch ontwerper staan wij altijd voor u klaar! Kom anders een keer langs voor een lekkere kop koffie in de binnenstad van Gouda!
responsive website design