Logo Ontwerp

Sterk logo design nodig?

Is uw bedrijf toe aan een nieuw logo of huisstijl? Of gaat u juist een nieuw bedrijf starten en bent u op zoek naar een professioneel ontwerp? Dan bent u bij Studio Steenbergen aan het juiste adres!

Uniek ontwerp

Een logo en huisstijl maken een merk herkenbaar, ze bepalen het gezicht van het bedrijf. Een eerste indruk is heel belangrijk. Daarom steken wij veel aandacht in het ontwerp. Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen voor diverse soorten merken. Naast sterke logo’s maken wij ook complete huisstijlen, van briefpapier en envelop tot visitekaartjes.

Hoogste kwaliteit

Samen met onze opdrachtgever werken we aan een krachtige, heldere en onderscheidende stijl. Wij streven hierin altijd naar de hoogste kwaliteit, tegen betaalbare tarieven. Bekijk een overzicht van enkele logo’s en huisstijlen die wij hebben ontworpen.

Ontwerp Studio in Gouda

Vanuit ons vormgevingsbureau in Gouda werken wij voor verschillende bedrijven en merken. Het grootse gedeelte van onze klanten komt uit de regio Gouda, Bodegraven, Reeuwijk, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Woerden, Rotterdam en Zoetermeer.

Steenbergen Ontwerp Studio is hét full service reclamebureau uit Gouda voor grafische vormgeving, ontwerp en design!

Wij ontwerpen logo’s, huisstijlen, folders, brochures, verpakkingen, magazines, tijdschriften, advertenties, boeken, flyers, posters en beursmateriaal. Maar ook complete responsive websites voor diverse bedrijven en merken. Als grafisch ontwerper staan wij altijd voor u klaar! Kom anders een keer langs voor een lekkere kop koffie in de binnenstad van Gouda!
responsive website design
Hét full service reclamebureau uit Gouda

Gezien worden

Dat is wat u wilt! Door onze persoonlijke aanpak en aandacht voor uw wensen bent u hiervoor bij ons op de juiste plek. Daarom zijn wij hét full service reclamebureau uit Gouda!