Wij gaan door deze zomer!
zomervakantie

Wij gaan door deze zomer!

5 maanden geleden 0 217

Wij gaan door deze zomer! Van 24 augustus t/m 15 september zijn Bianca en Tjeerd afwezig. Jeroen neemt in die tijd het stokje over zodat de studio bereikbaar blijft. Wij wensen u een fijne vakantie!

Natuur dicht bij huis

1 jaar geleden 1 853

Samen met André van Kleinwee (ecoloog) en Bonnie van Doorn (auteur) hebben wij een schitterend boek gemaakt over 35 jaar groenbeheer in Gouda.

Open Atelier Gouda 2016

1 jaar geleden 0 526

Onze studio wordt tijdens ‘Open Atelier Gouda’ omgebouwd tot expositie ruimte. Kunstenaar Gerard ’t Hart zal zijn schilderijen en objecten hier tentoonstellen. Benieuwd naar zijn werk? Kom dan op 8 of 9 oktober langs in onze studio!

Bouwcampus Informatiemap

1 jaar geleden 0 517

De Bouwcampus in Delft is dé ontmoetingsplaats waar partijen samen innovatieve oplossingen creëren voor vraagstukken op het gebied van leven, wonen en werken.

Nog geen vakantie geboekt?

1 jaar geleden 0 678

Voor Ambiance Travel hebben wij 3 gidsen gemaakt met verschillende droomreizen in Europa en de rest van de wereld. De gidsen zijn allemaal duidelijk en fris opgemaakt, met de mooiste sfeerfoto’s zodat je direct het vakantiegevoel ervaart. Bekijk het aanbod op ambiancetravel

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial